fbpx

Cooperativa Camp de Cervià. +34 973 17 80 06 · coop@campdecervia.com

SERVEI DE CONSULTES DE LA SECCIÓ DE CRÈDIT

Com inscriure’s al servei de consultes de la Secció de Crèdit

La Cooperativa a través de la Secció de Crèdit ofereix aquest servei a tots els associats que siguin titulars d’un compte corrent d’aquesta secció.

Per poder utilitzar aquest servei cal:

1.- Demanar a l’oficina de la Secció de Crèdit el “Codi de soci”

2.- Quan el tingueu, cliqueu sobre la paraula “Accés” que hi ha aquí al costat. Entrareu a la pàgina web de registre de dades.

3.-  Si és la primera vegada que hi accediu, cliqueu sobre “Vull registrar-me” i entrareu a la pàgina de registre en la qual haureu d’inscriure les vostres dades per donar-vos d’alta al servei de consultes.

4.- Poseu el “Codi d’usuari” que vulgueu tenir.  No cal que sigui el nom real, poden ser inicials, renom, pseudònim, nom de persona aliena, nom de lloc, … que us sigui fàcil de recordar. “Codi soci” és el que us han donat a la Secció de Crèdit.

5.-  Continueu amb el “DNI” i “Idioma habitual”.  Ara ja podeu posar la “Contrasenya” que vulgueu. Aquesta ha de tenir obligatòriament entre 5 i 10 caràcters. És preferible combinar lletres i números per més seguretat. Repetiu la contrasenya.

 Haureu de recordar el nom d’usuari i la contrasenya perquè se us demanaran cada vegada que vulgueu accedir a la informació de les vostres dades.

6.- Poseu també una segona contrasenya de seguretat o “Contrasenya especial” entre 5 i 10 caràcters. Aquesta no se us demanarà per entrar i pot ser més senzilla que l’anterior.

7.-  Si disposeu d’adreça de “E-mail” la podeu escriure per rebre informacions de la cooperativa per correu electrònic. És opcional.

8.-  Ara no us oblideu de marcar la casella: “Declaro que he llegit i accepto les normes de seguretat”

9.- Polseu sobre “Guardar” i automàticament s’envien les vostres dades a registrar a la Secció de Crèdit i en pocs dies ja tindreu activada l’entrada a: consultar els moviments dels vostres comptes, abonament d’interessos, avançaments  i liquidacions de fruit, càrrecs de magatzem, etc.

10.-  Si teniu dubtes o dificultats truqueu a la secció de crèdit i es procurarà solucionar els problemes.

Esperem que aquest servei us sigui útil.

HORARIS

BOTIGA MAGATZEM

Del 12 SET al 14 JUN
DLL a DIV
9:00 a 13:00
15:00 a 18:00
Del 15 JUN al 11 SET
DLL a DIV
15:00 a 18:00
Dissabtes
DES – GEN
9:00 a 13:00
15:00 a 18:00
FEB – MAR
9:00 a 13:00
Diumenges
DES – GEN – FEB
9:00 a 13:00

OFICINA

DLL a DIV MATI
9:30 a 13:00
DLL a DIV TARDA
15:00 a 18:00

SECCIÓ DE CRÈDIT

DLL a DIV MATÍ
9:30 a 13:00

ACCÈS SECCIÓ DE CRÈDIT

Amb aquest enllaç accedeixi a la informació dels seus comptes de la secció de crèdit de Camp de Cervià.

ACTUALITAT DEL SOCI